هزینه شارژ ساختمان در چه بخشهایی مصرف میگردد؟
قانون تملک آپارتمانها در ماده 28 به این موضوع اکه پردازیم و مواردی که هزینه آنها باید از محل شارژ آپارتمان پرداخت شود را به ترتیب اعلام کرده:
هزینههای برق، آب و گاز مشترک
- هزینهی نگهداری و تعمیرات بخشهای عمومی و مختلف ساختمان
- هزینههای نگهداریی از گیاهان و رسیدگی به آنها در فضای عمومی ساختمان می باشد
- هزینههای مربوط به سرایداری و نگهبانی
- هزینههای خرید اقلام موردنیاز در قسمتهای عمومی ساختمان ( مثلا وسایل موردنیاز جهت نظافت، روشنایی راهروها ، فضای سبز و ..…)
- سایر هزینه های ضروری به تشخیص مدیر یا تصویب مجمع و هیت امناء .
اگر شما همچنان آپارتمان نشین می باشید و مواردی برایتان پیش میآید که اطلاعی ندارید آیا باید هزینه آنها از محل شارژ ساختمان پرداخت گردد یا نه؟ باید به خدمتون عرض کنم که تشخیص این موردها و تصمیمگیری در مورد آن از وظیفه های هئیت مدیره است.
آیا واحدهایی هم که خالی از سکنه هستند، باید شارژ پرداخت کنند؟
بر اساس ماده چهار قانون تملک آپارتمانها تمام واحدهای یک مجتمع آپارتمانی همچنین مورد استفاده می باشندیا نباشند، باید به صورت ماهیانه مبلغ شارژ را بپردازند . البته واحدهایی که مورد استفاده قرار نمیگیرند از پرداخت هزینههای مشترک ساختمان معاف می باشند.
اگر واحدی شارژ خود را پرداخت نکرد، چه راه حلی دارد؟
پرداخت حق شارژ قبل از اینکه یک امر توافق باشد، یک امر قانونی می باشد؛ یعنی مشکلات مربوط به آن از طریق حقوقی قابل پیگیری قرار می گیرد. بر اساس قوانین شارژ ساختمان در ماده ۱۰ قانون تملک آپارتمانها در صورتی است که واحدی از پرداخت شارژ ماهیانه بگذرد، هیئت مدیره میتواند با پر کردن اظهارنامه مبنی بر عدم پرداخت حق ماهیانه و درج مبلغ بدهی به طور حقوقی درخواست پرداخت شارژ نماید.
در صورتی که فرد بدهکار باز هم بدهی خود را پرداخت نکرد ، هیئت مدیره نیز میتواند به مراجع قضایی شکایت کند و دادگاهها ملزم هستند که به این گونه از پروندهها بصورت سریع و خارج از نوبت رسیدگی نمایند. بر اساس حکم دادگاه بر اساس قوانین وصول شارژ ساختمان تا زمانی که فرد به عدم پرداخت حق شارژ ماهیانه را ادامه دهند و از هرمورد استفاده از امکانات عمومی مجتمع محروم می باشد.
دیدگاه ها
دیدگاه خود را بیان کنید