بهره گیری از فناوریهای نوین خدماترسانی در تعاملات بین شهرداری و شهروندان در شهرک خاوران
شهردار منطقه 9 تبریز در دیدار با مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تبریز بر لزوم تشکیل بانک جامع اطلاعاتی در شهرک مدرن خاوران تاکید کرد.
به گزارش امور ارتباطات شهرداری منطقه 9 تبریز در این دیدار مهندس بهرام نسیانی شهردار منطقه ضمن آرزوی موفقیت برای مدیریت جدید این سازمان گفت: امروزه بهره گیری از فناوریهای نوین خدماترسانی به شکل خدمات الکترونیک شهری، در تمامی تعاملات و تراکنش های میان شهروندان و شهرداری، بعنوان راهکاری اثر بخش و کارآمد به شمار می رود و بی شک جهت نیل به اهداف شهری هوشمند نیازمند ایجاد بسترهای لازم در این زمینه هستیم.
وی افزود: خاوران شهرکی جدیدالاحداث می باشد که با توجه به ضوابط و مقررات شهرسازی منحصر بفرد خود جزو شهرک های مدرن محسوب می شود که با توجه به این موقعیت ویژه و همچنین پتانسیل های موجود، قطعا باید زیرساخت های لازم جهت بهره مندی شهروندان از خدمات الکترونیکی و هدایت آن به طرف شهر هوشمند صورت گیرد.
شهردار منطقه9 با اشاره به اینکه سامانه ی شهروند سپاری به صورت پایلوت در شهرداری منطقه9 راه اندازی و عملیاتی گردید گفت: سامانه ی شهروندسپاری شهرداری تبریز با رویکرد هوشمند سازی و ایجاد بستر و خدمات مناسب به شهروندان، به صورت پایلوت در این منطقه راه اندازی و عملیاتی گردیده و شهروندان به منظور تشکیل پرونده و دریافت خدمات شهرسازی در شهرک خاوران، دیگر نیازی به حضور در این منطقه نداشته و از طریق بستر وب و بدون مراجعه حضوری می توانند به تمام خدمات مورد نیاز در این حوزه دسترسی داشته باشند.
وی افزود: این امر فرصتی مناسب برای کاهش تعداد مراجعات شهروندان به شهرداری و تسهیل در امر ارایه خدمات می باشد، لیکن در این بین پاره ای مشکلات و نواقصات در سیستم وجود دارد که نیازمند بازنگری و رفع هر چه سریعتر آن در جهت خدمات رسانی بهینه به مراجعه کنندگان می باشد.
وی در ادامه سخنان خود بر لزوم ایجاد بانک اطلاعاتی منسجم در زمینه املاک در این بخش از شهر تبریز تاکید و خاطر نشان ساخت: در نظر داریم جهت شفاف سازی و ارایه اطلاعات جامع، بانک اطلاعاتی منسجم از اراضی و املاک این شهرک تهیه و در اختیار شهروندان قرار دهیم تا همشهریان بتوانند با مراجعه به این بانک اطلاعاتی به سهولت اطلاعات مورد نیاز خود را کسب و با اطمینان خاطر نسبت به انجام معاملات،اطلاع از ضوابط ساخت و ساز و اخذ پروانه ساختمانی و یا مشارکت و سرمایه گذاری اقدام نمایند.
وی افزود: رسیدن به این مهم نیازمند مشارکت کارشناسان هر دو مجموعه می باشد تا با همفکری و تبادل نظر و اطلاعات نسبت به راه اندازی این بانک اطلاعاتی اقدام شود که بی شک در سلامت اداری و تسریع در روند خدمت رسانی نقش مهمی خواهد داشت.
در ادامه این جلسه مهندس طوماری مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تبریز نیز ضمن قدردانی از توجه مدیریت شهرداری منطقه 9 به امر فناوری ارتباطات در جهت ارایه خدمات و پیگیری امورات مربوطه اظهار داشت: نتایج حاصله در توسعه زیر ساخت ها در تمام دنیا برای داشتن توسعه پایدار و استفاده از تمامی پتانسیل های شهری چاره ای به جز هوشمند سازی نداریم .
وی گفت: سیستم مکانیزه شهروند سپاری، در جهت رفاه و کاهش حداكثري مراجعات حضوري شهروندان و سهولت ارتباط با شهرداری بصورت پنجره واحد شهری تعریف شده که ضمن کاهش قابل توجه مراجعات حضوری شهروندان، کاهش هزینه های شهروندان و مدیریت شهری،ارائه ی خدمات بصورت 24 ساعته و نا محدود، کاهش زمان پاسخگوئی به درخواست ها از جمله مزایای این سامانه محسوب می شود.
مهندس طوماری اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرداری منطقه 9 پایلوت اجرای این سامانه می باشد قطعا با پیگیری های همکاران سازمان تلاش خواهیم داشت ضمن مرتفع شدن مشکلات موجود در سامانه بزودی در سایر مناطق نیز شاهد استفاده شهروندان از این سامانه باشیم.
دیدگاه ها
دیدگاه خود را بیان کنید